web analytics

Before/after

Now that our deck project is all but complete – bar a little making-good and top-coat paintery – I thought it might be interesting to have a final look at the ‘before’ and ‘after’ images.

We are not only delighted to have removed the dangerously rotting structure that was an add-on on to the back of the original house – to our mind the whole look of the property has been significantly improved. We have added an excellent al fresco space (just in time for the weather to turn really nice) and have re-connected the house to the garden (yard) by the addition of the external staircase.

Interested to know what you think…

Photo by Andy Dawson ReidPhoto by Andy Dawson ReidPhoto by Andy Dawson ReidPhoto by Andy Dawson ReidPhoto by Andy Dawson ReidPhoto by Andy Dawson Reid

Tags: , ,

Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *